Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: با راه‌اندازی رصد آنلاین بخش کشاورزی تا سال آینده وضعیت برداشت و کاشت محصولات مناطق مختلف پایش و در صورت مشکل در تولید مناطقی دیگر جایگزین آن می‌شود.

به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری تسنیم، محمود حجتی وزیر کشاورزی در پنجمین همایش سراسری کشت‌های پاییزه سال زراعی 96 - 97 اظهار کرد: ظرفیت‌های فراوان و مغفول فراوانی در بخش کشاورزی وجود دارد که باید با شناسایی آنها و باور و اعتقاد پایدار در جهت فعال کردن این ظرفیت‌ها به منظور ایجاد ثروت و اشتغال در کشور اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستیابی به نیمی از رکوردهای تولید محصولات کشاورزی از جمله رکورد 9.2 تنی در هکتار کلزا (4.6 تن) و 13 تنی گندم (6.5 تن) و 140 تنی چغندر قند (70 تن) موجب افزایش تولید و خودکفایی در سایر محصولات اساسی می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: رکورد تولید شکر با افزایش عملکرد 10 تا 15 تنی چغندر قند در هکتار حاصل شده است.

حجتی تصریح کرد: افزایش تولیدات کشاورزی کشور تنها مختص به حوزه زراعت نیست بلکه تولید ملی پرورشی از 10 هزار تن در سال 91 به 27 هزار تن رسیده است.

وی گفت: صادرات آبزیان در 4 ماهنخست امسال 65 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است. همچنین صادرات محصولات لبنی نیز حدود 27 درصد افزایش دارد.

سامانه رصد آنلاین بخش کشاورزی تا سال آینده راه‌اندازی می‌شود

وزیر جهاد کشاوزی گفت: با راه‌اندازی سامانه رصد آنلاین بخش کشاورزی تا سال اینده وضعیت کاشت و برداشت محصولات در مناطق مختلف پایش و در صورت وجود مشکل در تولید مناطق دیگر جایگزین می‌شود.

وی در خصوص اختصاص وام یک و نیم میلیاردی دولت از محل صندوق توسعه ملی برای توسعه اشتغالزایی در مناطق روستایی و عشایری کشور گفت:تصویب اعتبار یک و نیم میلیارد دلاری برای توسعه اشتغال روستایی و عشایری نیز فرصتی مناسب برای توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد نواحی صنعتی در روستاهای پرجمعیت کشور محسوب می‌شود.

حجتی یادآور شد: صنایع تبدیلی، غذایی و تکمیلی گلوگاه توسعه بخش کشاورزی است و این اعتبارات می‌توان برای این منظور همچون توسعه گلخانه‌ها بهره گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر لزوم آموزش مهارتی کارکنان وزارت جهاد کشاورزی گفت: همه مراکز خدمات کشاورزی باید یک محقق مسئول داشته باشند تا اهداف در عرصه تحقق یابد.

وی همچنین با اشاره به مذاکره با وزارت علوم برای کاربردی کردن رشته‌های دانشگاهی مرتبط با بخش کشاورزی گفت: مذاکراتی در این خصوص با دوستان صورت گرفته است اما با وجود وعدههایی که داده‌اند فعلا ما را دور زده‌اند اما امیدواریم اصلاحات مورد نیاز این بخش صورت بگیرد.

انتهای پیام/

R1342/P1012122/S7,83/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۶۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی

تین نیوز

مدیرکل راه آهن شمالغرب در مورد پروژه دوخطه قزوین-زنجان گفت: این پروژه حدود ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مراحل پایانی خود را طی می کند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، منوچهر صفری خاطرنشان کرد: این پروژه دو مشکل اساسی داشت.یک اینکه در محدوده ایستگاه تاکستان، معارضان اجتماعی وجود داشت که با پیگیری های صالحی، مدیرعامل راه آهن و مقامات استانی زنجان و قزوین این مشکل حل شد.

وی افزود: مشکل بعدی عدم تخصیص نقدینگی به این پروژه است. علی رغم اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار به این پروژه در دور اول سفرهای استانی ریاست جمهوری و تصویب ۱۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در دور دوم سفر، تخصیص نقدینگی به اندازه کافی نبوده و این موضوع موجب شد که مطالبات پیمانکاران به طور کامل پرداخت نشود.

وی تصریح کرد: ارزش به روز شده این پروژه ۱۲ هزار میلیارد تومان است و به خاطر ۱۲۰۰ میلیارد تومان این پروژه معطل مانده است و اگر نقدینگی به این پروژه تخصیص یابد پیش بینی می شود تا خردادماه ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد.

به گفته مدیرکل راه آهن شمالغرب؛ این پروژه بسیار ارزشمند است و با بهره برداری از این طرح، ظرفیت ترافیک حمل بار، افزایش و زمان سفر نیز بطور چشمگیری کاهش می یابد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • زیرگذر طرح بزرگراه شهید تندگویان به بهره برداری می رسد
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی