Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل یک استارت‌آپ حوزه کشاورزی با اشاره به آنلاین شدن ۲۰ هزار کشاورز در یک نرم افزار، گفت: بزرگترین مشکل محدودیت در دسترسی کشاورزان به اینترنت است. یوسف بیارش، مدیر عامل استارت آپ امداد کشاورز و کارشناس ارشد MBA دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره کسب و کار امداد کشاورز، اظهار کرد: کسب و کار امداد کشاورز از سال ۱۳۹۴ در زمینه امکان سنجی نرم افزار امداد کشاورز با انجام پروژه‌های مختلف آغاز شد، پروژه‌های انجام شده با شکست روبرو شدند تا این که سرانجام در سال ۹۶ با تلاش فراوان موفق به راه اندازی سایت و نرم افزار اندروید امداد کشاورز شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیارش با بیان اینکه نرم افزار امداد کشاورز پر مخاطب‌ترین نرم افزار پلتفرم در حوزه کشاورزی در ایران است؛ تصریح کرد: ۲۰ هزار نفر کاربر کشاورز آنلاین از این نرم افزار استفاده می‌کنند. این نرم افزار با کمک کارشناسان متخصص، به کشاورزان سراسر کشور در حوزه‌های مختلف کشاورزی مشاوره رایگان می‌دهد. سعی کرده‌ایم کارشناسانی را انتخاب کنیم که علاوه بر اخذ مدرک کارشناسی کشاورزی، فعالیت حرفه‌ای نیز در این زمینه انجام داده باشند به طوری که با تجربه کاری بالا بتوانند به کشاورزان مشاوره دهند.

مدیر عامل استارت آپ امداد کشاورز با اشاره به اینکه بعد از راه اندازی این نرم افزار بسیاری از مشکلات کشاورزان حل شد؛ افزود: اعضای استارت‌آپ امداد کشاورز به دلیل اینکه اکثرا کشاورز زاده هستند با بسیاری از دغدغه‌های کشاورزان در این حوزه آشنایی دارند و در صدد رفع آن‌ها هستند.

وی ادامه داد: بسیاری از کشاورزان اطلاعات کاملی از این صنعت به سبک مدرن ندارند. با راه اندازی این نرم افزار قصد داریم اطلاعات کشاورزان را افزایش دهیم تا در وضعیت دانش و معیشت آن‌ها بهبود حاصل شود و به طبع آن اقتصاد کشور که یکی از مهم‌ترین مسائل آن کشاورزی است نیز رو به جلو حرکت خواهد کرد.
مدیر عامل استارت‌آپ امداد کشاورز با اشاره به اینکه علاوه بر مشاوره رایگان ویژگی‌های دیگری را نیز در اختیار کشاورزان قرار داده ایم؛ اظهار کرد: کشاورزان می‌توانند بدون واسطه در بازار عرضه و تقاضا قرار گیرند و محصولات خود را ارائه دهند؛ همچنین در این نرم افزار فضای تعاملی ایجاد شده تا به واسطه آن کشاورزان از تجربیات یکدیگر استفاده کنند. همچنین تفاهم نامه‌ای را با شرکت بازرگانی دولتی به امضاء رسانده‌ایم که طبق آن، در این نرم افزار قابلیت استعلام زنجیره گندم برای کشاورزان فراهم می‌شود، به طوری که کشاورز با استفاده از این نرم افزار می‌تواند از میزان گندم فروخته شده و قیمت تمام شده آن با خبرمی شود.

وی یادآور شد: کشاورزان می‌توانند با استفاده از این نرم افزار از عضویت خود در سامانه پهنه بندی با خبر شوند. ما قصد داریم در آینده، بازار نهاده‌های کشاورزی را نیز به این نرم افزار اضافه کنیم زیرا کشاورزان برای قیمت نهاده‌ها از جمله کود، نهال و بذر سردرگم هستند.

بیارش با بیان اینکه کار‌های فنی و کامپیوتری بازار نهاده‌های کشاورزی انجام شده و به زودی رونمایی خواهد شد، تاکید کرد: کشور هندوستان به عنوان کشور پیش رو در حوزه کشاورزی از این روش جهت افزایش اطلاعات کشاورزان خود بهره برده است. ما با راه اندازی این نرم افزار برای اولین بار در ایران توانستیم در جهت رفع مشکلات کشاورزان اقدام کنیم و در تلاشیم با تقویت این نرم افزار آن را به بازار جهانی ارائه دهیم.

مدیرعامل استارت‌آپ امداد کشاورز تصریح کرد: با توجه به اینکه کاربر مستقیم این نرم افزار قشر کشاورز جامعه است ، مشکل عمده دسترسی محدود کشاورزان به اینترنت بوده و در حقیقت بسیاری از کشاورزان در مناطقی زندگی می‌کنند که دسترسی به اینترنت وجود ندارد، به همین دلیل نمی‌توانند از همه خدمات استفاده کنند.

بیارش با اشاره به دانش بنیان بودن این استارت آپ بیان کرد: کسب و کار ما نوپا بوده و نیازمند حمایت از سوی شرکت‌های دولتی جهت معرفی به سایر کشاورزان است. در این راستا برخی از شرکت‌ها کمک‌هایی را انجام داده اند که از جمله می‌توان به ایجاد قابلیت استعلام کشاورز‌ها بر روی نرم افزار اشاره کرد. از آنجایی که ما دانشجو هستیم و یک استارت آپ دانش بنیان را راه اندازی کرده ایم نیازمند کمک رسانی از سوی دولت هستیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: کمبود مالی برای ساخت این نرم افزار را نداشته‌ایم، اما اگر از کمک‌های مالی برخوردار شویم می‌توانیم گامی مهم در جهت تقویت این نرم افزار برداریم. همچنین، تا امروز هیچ کمکی از ارگان‌های دیگر دریافت نکرده ایم و با وجود پیگیری‌های بسیار نتیجه مطلوبی به دست نیاورده‌ایم.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه پهنه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۳۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد

رحیم الهیاری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام اظهار کرد: مبارزه شیمایی در سطح حدود ۲۱۲ هزار هکتار از مزارع استان علیه علف‌های هرز، ۹۴ هزار هکتار علیه آفات و ۵۷ هزار هکتار علیه بیماری‌ها از جمله زنگ زرد انجام شده است.

وی افزود: این میزان عملیات مبارزه با آفات در سطح مزارع استان، با تلاش مستمر شبکه‌های مراقبت و اطلاع رسانی به موقع به طُرق مختلف از جمله استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نصب بنر، ارسال پیامک انبوه، صدور اطلاعیه، بروشور و پوستر‌های آموزشی - ترویجی با هدف ترغیب کشاورزان به انجام به موقع مبارزه شیمیایی با عوامل خسارت‌زا در اراضی زراعی انجام شد.

الهیاری ادامه داد: در سال زراعی جاری، برای کاهش خسارت ناشی از عوامل خسارت‌زای محصولات زراعی بخصوص گندم، ۲۶ گروه، در قالب شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی، متشکل از کارشناسان حفظ نباتات و حوزه تولیدات گیاهی شهرستان‌ها و مدیریت حفظ نباتات استان، مزارع را پایش و به محض مشاهده عوامل خسارت‌زا شامل آفات، بیماری و علف‌های هرز، با اطلاع‌رسانی گسترده به کشاورزان، مانع از بروز خسارت به این قشر زحمتکش و آسیب پذیر می‌شوند.

وی اضافه کرد: با وجود بارندگی‌های فراوان زمستان و بهار و مهیا شدن شرایط برای بروز و اپیدمی بیماری‌های قارچی مخصوصاً زنگ زرد در مزارع غلات، با مشارکت کشاورزان و اجرای توصیه‌های فنی کارشناسان حفظ نباتات استان، بیماری خطرناک زنگ زرد و سایر بیماری‌های قارچی به شکل مطلوب و رضایت بخشی کنترل شده و از بروز خسارت به کشاورزان و کاهش تولید جلوگیری به عمل آمد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: با توجه به اینکه استان ایلام و شهرستان دهلران به عنوان پنجره ورودی زنگ زرد به کشور شناخته می‌شود، اما کنترل به موقع این بیماری مانع از توسعه زنگ زرد شد.

به گفته وی پیش بینی می‌شود باتوجه به عملیات‌های به موقعی نظیر پایش، مراقبت و مبارزه در گندم‌زار‌های استان، نه تنها کاهش عملکرد در مزارع گندم رخ ندهد بلکه عملکرد مساوی و حتی بیشتر از سال گذشته در استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت