Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@21:41:15 GMT

مردم برنج را آنلاین بخرند

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۳۲۲۲

‍‍‍‍‍‍

اقتصادآنلاین-مهدی بیک؛ عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به دلایل افزایش قیمت برنج گفت: مشکلاتی که اخیرا در بازار برنج بروز کرده، موضوع تازه‌ای نیست و پیش از این نیز بازارهایی چون مرغ و تخم مرغ، گوجه، نهاده های دامی و...تجربه شده بود.متاسفانه یک حلقه مفقوده به نام شبکه توزیع از سال‌ها قبل در بزنگاه های مختلف از جمله ماه رمضان، عید نوروز، شب یلدا و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. معیشت مردم را به گروگان گرفته و باعث بروز نوسانات قیمتی عدیده می شوند.

علیزاده ادامه داد: البته این اظهارنظر به معنای نفی مشکلات مدیریتی و نارسایی های قانونی و تعرفه ای و...نیست. مساله این است که شبکه های سوداگری در بازارها از این حفره های قانونی، مدیریتی و...سوءاستفاده کرده‌است و در راستای منافع خود از آن بهره برداری می کنند. بنابراین مشکلی که این روزها در خصوص گرانی برنج ایجاد شده، ضمن اینکه برآمده از برخی اشکالات قانونی و مدیریتی است، ناشی از مشکلاتی است که در شبکه توزیع کشور ریشه دوانده است.

نماینده مردم دامغان در مجلس گفت: اگر خاطرتان مانده باشد در زمان بروز مشکل گرانی مرغ، وزارت جهاد کشاورزی با ایجاد یک سامانه برخط و هوشمند توزیع و با یک هزینه کم، قیمت مرغ و تخم مرغ را تثبیت کرد. این ثبات زمانی ایجاد شد که  ساختار مدیریتی جهاد کشاورزی توانست، دست واسطه های غیر ضرور را از بازار کوتاه کند.

او یادآور شد: در واقع متقاضیان متوجه شدند که می توانند اقلام مورد نیاز خود را به هر میزان از طریق این سامانه ها و با قیمت های مصوب خریداری کنند. بنابراین تلاش هایی که گروه های سوداگر برای القای کمبود در بازار و متعاقب آن افزایش قیمت برنامه ریزی کرده بودند، نقش بر آب شد و بازار مرغ در وضعیت با ثبات تری قرار گرفت.

علیزاده با اشاره به اینکه برخی جریانات سوداگر با آگاهی از مشکل شبکه توزیع در بزنگاه های خاص از طریق فضاسازی های کاذب و مصنوعی در روند عادی توزیع محصولات، سنگ اندازی می کنند؛ به اقتصادآنلاین گفت: پس از سنگ اندازی در روند توزیع و القای کمبود و پس از آنکه، نرخ محصولات مورد نظر افزایش پیدا کرد، محتکران و سوداگران، اجناس خود را وارد بازار کرده و نقدینگی کلانی از این طریق برداشت می کنند.

عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: بخش قابل توجهی از مشکلات در بازار اقلام مصرفی از جمله برنج به دلیل افزایش انتظارات تورمی است که فضاسازی های مخرب رسانه ای نیز، آن را تشدید می کند. وقتی در روند توزیع اقلام مصرفی محدودیت ایجاد شود، عرضه و تقاضا در بازار دچار اخلال شده و قیمت ها افزایش پیدا می کنند.

برای مقابله با گرانی اقلام اساسی چه باید کرد؟

به باور این نماینده، هرچند در این میان برخی نارسایی های قانونی و نظارتی نیز به این روند کمک می کنند، اما ریشه اصلی مشکلاتی که در بازار برنج و سایر اقلام مصرفی رخ می دهد، برآمده از مشکلات شبکه توزیع و فقدان نظارت از توزیع محصولات از مبدا تا مقصد است.

علیزاده در پاسخ به این پرسش خبرنگار اقتصادآنلاین که واکنش وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و سایر نهادهای مسئول به مشکلات حوزه توزیع چیست؟گفت: باید توجه داشت که ریشه بروز این مشکلات در شهرهای بزرگ که کنترل واسطه های سوداگر به نسبت شهرهای کوچک مشکل تر است، بیشتر مشاهده می شود. در شهرهای کوچک اصناف، اتحادیه ها و نهادهای نظارتی به راحتی می توانند، مساله را مدیریت کرده و هر نوع نارسایی در شبکه توزیع را شناسایی کنند. 

نماینده دامغان افزود: اما برای مواجهه با یک چنین مشکلاتی وزارت جهاد کشاورزی از همان الگویی تبعیت می کند که پیش از این در قضیه گرانی مرغ و تخم مرغ تجربه شد. از یک طرف از طریق سامانه های فروش آنلاین، ثبت سفارش متقاضیان صورت می گیرد و از سوی دیگر از طریق میادین میوه و تره بار شهرداری ها، تلاش می کنند تا توازن را در روند عرضه و تقاضا برقرار سازند.

او گفت: از طریق این سامانه ها، هم انواع و اقسام برنج های وارداتی و هم برنج ایرانی با قیمت های مصوب عرضه خواهد شد. قیمت واقعی برنج به هیچ عنوان، نرخ هایی که امروز در برخی رسانه ها و شبکه ها بازتاب پیدا کرده، نیست و باید هرچه سریعتر این نرخ اصلاح شود.

علیزاده در پایان خاطرنشان کرد: در کنار ایجاد سامانه های عرضه و فروش آنلاین، ضروری است، نظارت های میدانی نیز افزایش پیدا کند تا برخی افراد و جریانات سوداگر نتوانند از نیازهای معیشتی مردم، جیب های خود را با سودهای نامشروع پر سازند. این موضوع به زودی در کمیسیون کشاورزی مجلس با حضور وزرای جهاد کشاورزی و صمت مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای عملیاتی برای حل آن بررسی خواهد شد. 

این مطلب برایم مفید است بلی ۲ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ گرانی مرغ قیمت برنج توزیع برنج کمیسیون کشاورزی بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط گرانی مرغ به دلیل دو نرخی شدن نهاده‌ها است/ ضرورت تفویض اختیارات شرکت بازرگانی دولتی به… وزرای دولت برای توضیح درباره علت گرانی مرغ به مجلس نرفتند نوسان قیمت کالاهای اساسی در بازار سیاست تزریق برنج خارجی به بازار برای کنترل قیمت، شکست‌خورده است قیمت مرغ قطعه بندی تا پایان سال نهایی می شود وعده وزارت جهادکشاورزی برای برخورد با گران فروشان بازار برنج ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها امیرعبداللهیان: روابط ایران و فنلاند در مسیر درست قرار دارد بورس به هشت سال قبل بازگشت؟ تاجران نفتی امیدوارند ایران وارد بازار شود نمره کیفیت انواع نان سنتی اعلام شد وام ۵۰ میلیون تومانی برای فرزندآوری شیمیایی‌ ها شاهد خروج پول ۶۰ میلیاردی بودند مستمری بازنشستگان تامین چقدر افزایش می یابد؟ آغاز تخلیه ۳۱ هزار و ۵۰۰ تن برنج در بنادر کشور نظر معاون وزیر درباره حداقل دستمزد سال آینده تکلیف عیدی و سنوات کارگران اخراجی چه می شود؟ شاخص کل با افت هفت هزار واحدی معاملات را به پایان برد زمان بررسی جزییات بودجه ۱۴۰۱ در مجلس اعلام شد مردم برنج را آنلاین بخرند پایین نگه داشتن قند خون با این ترفند! خودرو فونیکس آریزو ۶ پرو + مشخصات فنی و قیمت مذاکرات هسته ای با ایران وارد مرحله پایانی می شود همه قراردادها باید به تصویب مجلس برسد آیا پای رمزارز به تجارت ایران و روسیه باز می شود؟ توقف سرمایه گذاری های تکراری در وزارت صمت تلاش غربی‌ ها جهت تعیین ضرب‌ الاجل بیهوده است اگر کرونا گرفته اید، بخوانید! این مدل ریزش مو غیرطبیعی است؟ گره رتبه بندی معلمان کی باز می شود؟ انتصاب مدیرعامل جدید شرکت هواپیمایی کیش عوارض جدی پوشیدن شلوار جین فروش فوق العاده ایران خودرو؛ لاتاری ۳۰ هزار میلیارد تومانی! فاجعه در مرزهای شرقی / «سوخت بران» تغییر شغل دادند وام ۱۵۰ میلیونی ازدواج برای ۲۳ ساله ها عرضه اقلام تنظیم بازاری در ایستگاه های مترو برخورد بانک ها با متقاضیان وام بدون ضامن، متفاوت است ارزان ترین موتورسیکلت های صفر بازار + قیمت صرافی‌ های معتبر ارز دیجیتال را بشناسیم برترین تصاویر خبری ۲۴ ساعت گذشته واکنش ژاوی به هو شدن دمبله کدام خودروها مقابل کاهش قیمت سرسخت هستند؟! پشت پرده جدایی آزمون با زنیت از زبان بازیکن سابق تیم روسی قیمت خودرو افزایش یافت جدیدترین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا خودروسازان دلارخوار! هشدار سازمان هواشناسی برای ۳ استان ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید رنجبر +فیلم درباره مصرف این نوشیدنی احتیاط کنید! آزادسازی حریم قانونی سواحل قشم کلید خورد نحوه برگزاری جلسات دفاع دانشگاه آزاد اعلام شد قیمت جدید دیسک و صفحه کلاچ + جدول تست ندهید! هر سرماخوردگی اومیکرون است با شایعه قیمت ۳۰۰ هزار تومانی گوشت قرمز در پی واردات هستند خطر سوء تغذیه با افزایش کم سابقه قیمت جهانی غذا قیمت آپارتمان حوالی بازارهای معروف تهران رقم وام ازدواج برای سال آینده مشخص شد DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ گرانی مرغ قیمت برنج توزیع برنج کمیسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی کمیسیون کشاورزی شبکه توزیع گرانی مرغ سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشای مکانیزه برنج ظهر پنج شنبه با حضور مسؤولان در روستای لاقان واقع در بخش مرکزی شهرستان شفت انجام شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در حاشیه این آئین با بیان اینکه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی بسیار ضروری است، اظهار کرد: باید کشاورزی را از حالت سنتی به مکانیزه تبدیل کنیم.

فرماندار شفت با بیان اینکه با بهره گیری از روش‌های علمی می‌توانیم برای پیشرفت کشاورزی و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه آب گام‌های مؤثری برداریم، گفت: از مهمترین مزایای کشت مکانیزه کاهش هزینه تولید و افزایش محصولات در واحد سطح است.

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت نیز در ادامه اضافه کرد: در سال زارعی جاری ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان معادل بیش از ۱۱ هزار هکتار از ۱۴ هزار و ۳۳۶ هکتار به صورت مکانیزه کشت می‌شوند.

گفتنی است، شهرستان شفت با داشتن ۲ بخش مرکزی و احمد سرگوراب، چهار دهستان جیرده، ملاسرا، چوبر، نصیر محله و ۱۰۲ روستا و ۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و بالغ بر ۱۴۳۳۶ هکتار اراضی شالیزاری دارد که در این زمین‌ها سالانه ۴۵ هزار تن برنج سفید تولید می‌شود.

کد خبر 6088504

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید